Petica je restoran koji se već duže vreme bavi poslovima keteringa kako za pravna, tako i za fizička lica.

Ketering_JEZDo sada smo angažovani na poslovima keteringa za mnoge filmske serije, kao i za snimanje kratkih priča za potrebe marketinške prezentacije Mts mobilnog paketa, telekomunikacione kompanije Telekom. Naše reference su i Beogradski sajam, MOL, Japan Tobacco, Apatinska pivara, Streljački savez Srbije i Beograda, dečija igraonica Puf puf, marketinške agencije kao Fullhouse Group, OM reklamna agencija i mnoge druge.

Pored toga, po pozivu, kao privremene i povremene poslove, radimo i ketering za fizička lica, čija je primena uglavnom na privatnim ili poslovnim prezentacijama i proslavama, kao i prilikom slava i drugih vrsta privatnih svečanosti.

Ketering_PETICAU našoj ketering ponudi se nalazi 100 jela i zastupljene su sve vrste kuhinja i nutricionistički su izbalansirana.

Opskrbljeni smo neophodnom opremom specijalizovanom za potrebe transporta i skladištenja hrane. Posedujemo najsavremenije kofere za prenos hrane koji zadovoljavaju sve zdravstveno – higijenske standarde i u kojima prilikom transporta hrana za četiri sata gubi jedan stepen Celzijusov toplote.

Naša kuhinja je pod stalnim sanitarnim nadzorom Sanitarne inspekcije opštine čukarica, a pored toga imamo i sklopljen ugovor sa Centrom za ispitivanje namirnica, koji redovno uzrokuju hranu koja se sprema u kuhinji i vrše kontrolu osoblja i namirnica.

U publikaciji Vodič za najbolje restorane Srbije – Yellow Pages, restoran „Petica“ je prezentovan kao jedan od najboljih restorana na Adi Ciganliji.

Predlog:
Da bi smo Vas uverili u kvalitet naših jela, spremni smo da organizujemo degustaciju, jer je to za sigurno najubedljiviji način potvrde svega iznetog u materijalu ove ponude.