Od 9. decembra 2007. godine smo angažovani na poslovima keteringa serije „Zaustavi vreme“ srpsko-hrvatske produkcijske kuće AVA. Svakodnevno na terenu isporučujemo samo za potrebe serije izmedju 120 i 200 obroka u različita vremena dana i noći, kao i na različitim lokacijama po gradu uz krajnje specifične zahteve spremanja, transporta i služenja hrane koje nameće filmski rad.

Tokom septembra i oktobra 2007. godine radili smo na pripremi i dostavi hrane za snimanje serije „Gorki plodovi“ našeg eminentnog umetnika Siniše Kovačevića.

Takodje, započeli smo saradnju na polju keteringa za potrebe snimanja kraktih priča iz oblasti mobilne telekomunikacije i popularizaciju istih koja se radi za Telekom Srbije.

Posedujemo iskustvo u organizaciji i pripremi hrane za velike proslave. U poslednjih dvanest meseci, naši konzumenti su firme kao što su: McDonalds, Apatinska pivara, Elektroprivreda Srbije, Streljački savez Srbije, naftna industrija MOL, Japan Tobacco, Agencija za energetiku Srbije, konsultantska firma za privatizaciju preduzeća u Srbiji Calypso, firma za grafički dizajn Gama, firma za oglašavanje Lokalni oglasi, dečija igraonica Puf puf, marketinške agencije kao Fullhouse Group, OM reklamna agencija i mnoge druge.

U publikaciji Vodič za najbolje restorane Srbije – Yellow Pages, restoran „Petica“ je prezentovan kao jedan od najboljih restorana na Adi Ciganliji, gde se pored usluge naročito naglašava kvalitet i sjajan ukus ponudjenih jela.