Petica je osnovana 2005. godine i svakog 30. aprila proslavljamo rodjendan.

U okviru Petice postoji nekoliko zasebnih organizacionih celina – unutrašnji deo koji se tokom letnjeg perioda koristi kao restoran, terasa koja leti ima uglavnom funkciju kafe-kluba, bašta koja ima restoransku funkciju, plaža i sportski teren (odbojka na pesku). Prostor u Petici je multifukncionalan, tako da je moguće da za veoma kratko vreme promeni svoju namenu i prilagodi se zahtevima koje nameće realizacija raznovrsnih priredbi i dogadjaja. Klub u toku leta raspolaže kapacitetom od 800 sedećih mesta.

Restoran Petica

Restoran_PETICAKafana nacionalne kuhinje. Uželeli ste se teleće čorbe, punjenih paprika, sarme, prebranca... Tu je i daleko poznata riblja čorba od morske ribe, puno ribljih specijaliteta, italijanska kuhinja. Dobro ćete jesti „za male novce“. Porcije su obilne i nenadmašne. Cene niske, jela sjajna, osoblje ljubazno. 

Kafe Petica

Kafe_PETICAPripije vam se pivo dok se šetate po Adi. Zaželite se cedjene narandže ili hladne limunade. Utolite žeđ u našem kafiću.

Mi služimo najbolju kafu na Adi. Po starom običaju, uz kuvanu kafu uvek dobijete i ratluk. Espreso ili capuccino napravljen od čuvene Lavazza kafe možete popiti samo kod nas. Razne vrste kafe, specijaliteti od kafe, kafeni kokteli, preko trideset vrsta čaja od raznog aromatičnog bilja.

 

Ketering Petica

Ketering_PETICAU našoj ketering ponudi se nalazi 100 jela i zastupljene su sve vrste kuhinja. Za Vaše potrebe spremamo i posna jela. Hrana je nutricionistički izbalansirana, a mi smo Vam garancija za kvalitet.

Keteringom se bavimo već četiri godine, imamo veliku listu eminentnih kompanija za koje smo radili.

U publikaciji Vodič za najbolje restorane Srbije – Yellow Pages, restoran „Petica“ je prezentovan kao jedan od najboljih restorana na Adi Ciganliji